Welkom bij PV De Doorzetters

Postduivenvereniging De Doorzetters is opgericht in 1980, de initiatiefnemers hadden nog geen clubgebouw en in de eerste jaren was de huisvesting gevestigd bij een lid die in het bezit was van een koeienstal die niet meer in gebruik was. Al snel bleek dat de vereniging steeds meer leden kreeg, en na verloop van tijd werd er met zelfwerkzaamheid een leuk clubgebouw neergezet aan de Ten Holteweg 54A.

De duivensport in de regio heeft de afgelopen tijden te maken gehad met een terugloop van leden, De Doorzetters kunnen nog steeds beschikken over een groeiend aantal leden. De leden zijn afkomstig uit Steenwijkerwold en omgeving. 

De club heeft als belangrijkste doelstelling het fungeren als inkorfcentrum voor de leden die deelnemen aan de zogenaamde Wedvluchten. Simpel gezegd komt het erop neer dat de leden hun postduiven brengen, deze worden met speciaal vervoer gebracht naar een losplaats in binnen- en buitenland en worden daar gelost. De Doorzetters zijn aangesloten bij Afd 11 Friesland, en vallen onder het NPO, de landelijke bond van postduivenhouders.

Naast de wedvluchten is het clublokaal ook geopend voor tentoonstellingen, vergaderingen en prijsuitreikingen.

Veel plezier bij het bezoek aan onze website 

Contact of info?

Voorzitter Jannes Mulder  06 55 70 48 57 

Laatste nieuws

Vrijdag 22 Oktober Keet open


Nieuws (20-10-2021)

Hapje, drankje, een lekker broodje en het jaaroverzicht van uw duiven


Lees meer

Keet open vrijdag 8 Oktober


Nieuws (30-9-2021)

Volgende week en ook voer


Lees meer

Inloop BBQ vanaf 18.00 uur


Nieuws (11-9-2021)

Let op voor afslaan


Lees meer

Sponsors