Nieuws Afdeling

Nieuws (27-1-2021)

Hoe ziet de afrap van het seizoen eruit ?

Nieuws Afdeling

Hoewel we graag anders hadden willen vergaderen, hebben we als afdelingsbestuur opnieuw geen keus met onze voorjaarsvergadering. Daarom stellen we voor om van seizoen 2021 zoveel mogelijk een kopie te maken van vorig jaar. We hoeven dan over weinig onderwerpen te stemmen, belangrijkste is dat we de financiën goedgekeurd krijgen en de kampioenschappen vastgesteld worden. In de agenda tref je de vergaderorde aan.

We hebben eerder al aangegeven dat het FUID-festival niet door kon gaan en we voor 1 februari aan zouden geven hoe we de kampioenen willen huldigen. Inmiddels zijn we bijna zover en we hebben mooie plannen. Op vrijdag 26 februari hebben we een online uitzending waarin we de kampioenen huldigen. Spreekstalmeester Jannes Mulder zal het geheel aan elkaar knopen op zijn eigen onnavolgbare wijze. Binnenkort komt er een trailer online en worden de kampioenen uitgenodigd. Een deel zal thuis worden gefilmd, van alle kampioenen willen we liefst een foto verwerken in de uitzending.

Daarnaast zullen wat actualiteiten de revue passeren en blikken we vooruit op de vergadering. Schrijf deze datum dus vast ergens op, want dit wil je natuurlijk niet missen.

Het bestuur Afdeling 

Terug

Laatste nieuws

De oude meester flikt het weer Adrie Kors


Nieuws (28-5-2023)

Zege op Sourdun


Lees meer

Ho maaaaaaaaaar !!!!!!!


Nieuws (28-5-2023)

Aan een touwtje


Lees meer

Fond alles melden


Nieuws (26-5-2023)

Graag binnen 15 min


Lees meer

Sponsors