Corona Update NPO

Nieuws (19-2-2021)

Update seizoen

Corona Update NPO

Voorbereiding op vliegseizoen 2021


Na een overleg van de COVID19-werkgroep ter voorbereiding op seizoen 2021 werd besloten om een overleg te organiseren met de COVID-vertegenwoordigers van de afdelingen. De afdelingen hebben vooraf aangegeven wie hun COVID-vertegenwoordiger is. Het overleg vond online plaats op 11 februari onder leiding van NPO voorzitter en werkgroeplid Ben Geerink.

Huidige situatie en start van vliegseizoen
Momenteel is de situatie dat de lockdown voortduurt, de avondklok is ingesteld en de vaccinatiegraad wordt opgevoerd. Beleidsmatig zal er op enig moment verlichting van de maatregelen komen (exit-strategie). Door een tijdige voorbereiding (communicatie naar leden en controle van de lokalen) kunnen we ons klaarmaken voor de start van het vliegseizoen.

  • De werkgroep gaat ervan uit dat - zodra volwassenen buiten kunnen sporten in kleine groepen - de duivensport ook weer los kan. We kunnen dan nog niet in de lokalen, maar wel van daaruit de nodige werkzaamheden ondersteunen. Dat gaat dan onder een eventueel iets aangepast protocol 1 (met mondkapje, dan versie 1.1) zoals dat vorig jaar is gehanteerd. De horeca is dus nog gesloten.
  • Er lijkt een reële kans dat we dan per 1 april kunnen starten.
  • Een tweede inkorfploeg wordt toegelaten, na toestemming van eigen afdeling en mits er voldoende afstand kan worden gehouden en er dus de ruimte voor is. Er zijn dan maximaal 4 à 5 personen in het gebouw.
  • Vóór de start van het seizoen worden alle lokalen gecontroleerd, precies zoals vorig jaar. Het controleformulier wordt afgevinkt en ondertekend.
Terug

Laatste nieuws

Marry Kors Bedankt


Nieuws (2-3-2024)

Na vele jaren


Lees meer

Besluiten vergadering


Nieuws (2-3-2024)

Opgave


Lees meer

Vrijdag 1 Maart Vergadering


Nieuws (21-2-2024)

20.00 uur


Lees meer

Sponsors