Nieuws brief verzonden

Nieuws (4-3-2021)

Nieuwsbrief

Nieuws brief verzonden

We hebben jullie per mail een nieuws brief verzonden , graag reageren op de vragen , en pas goed op jullie zelf 

Nieuwsbrief
Beste leden , we staan hopelijk weer voor de aftrap van een nieuw seizoen, waarin het lijkt dat we de komende maanden weer moeten gaan spelen met diverse regels, net als vorig jaar .
Bijzonder jammer, maar belangrijk zal zijn dat onze duiven weer kunnen vliegen .
Wanner de start zal zijn is op dit moment onbekend, de Afdeling en het NPO zullen de komende weken gaan vergaderen, we houden jullie op de hoogte.
Het bestuur van Pv de Doorzetters zal ook de komende week online gaan vergaderen om alvast de dingen te kunnen regelen zodat we start klaar zijn.
Er zijn wel alvast een paar zaken die we willen regelen en waar we van jullie toestemming voor willen vragen.
 

  • Prijzengeld 2020 Dit zal gestort worden op jullie rekening, de penningmeester neemt contact op voor jullie bankrekeningnummer.

 

  • Ere prijzen 2020 Deze zullen wanneer dit mogelijk is uitgereikt gaan worden tijdens dit seizoen 2021.

 

  • Start Klaar Keet Ons gebouw zal moeten worden opgeruimd en schoongemaakt, zoals de manden etc. We hopen dat dit binnenkort kan we willen jullie vragen om dan me te helpen, vele handen maken licht werk (Hou de site in de gaten) We krijgen inspectie of we t.z.t start klaar zijn.

 

  • Jaarverslag 2020 Aangezien we niet kunnen vergaderen en we de financiële cijfers niet openbaar kunnen maken, vraagt het bestuur jullie om akkoord te gaan dat we de kascontrole uitvoeren en het verslag vast te stellen. In de najaars vergadering die we dan hopelijk kunnen houden kan hierover dan een toelichting worden gegeven.

 

  • Contributie Deze is voor het NPO en Afdeling reeds voor jullie betaald, u treft hierbij een rekening, we vragen om uw contributie per bank te voldoen zodat we op saldo blijven. 

 

  • Enten We proberen dat voor jullie te organiseren graag opgeven hoeveel duiven je geënt moet hebben. Marco de Vries 06 19 29 14 30 is bezig hiermee geef het aan hem door.

 

  • Stemmen Zoals op de site van de Afdeling staat moeten we stemmen over het aangewezen kampioenschap, We willen graag uw mening per mail ontvangen jannes.mulder@home.nl

Voor aangewezen bovenste 3 
Tegen aangewezen bovenste 3 
Dit graag voor 10 maart, bij geen bericht nemen we uw stem als blanco.
 
Tot zover, hou de site voor info in de gaten. 
 
Met groet
PV De Doorzetters
Het Bestuur

Terug

Laatste nieuws

Marry Kors Bedankt


Nieuws (2-3-2024)

Na vele jaren


Lees meer

Besluiten vergadering


Nieuws (2-3-2024)

Opgave


Lees meer

Vrijdag 1 Maart Vergadering


Nieuws (21-2-2024)

20.00 uur


Lees meer

Sponsors