Belangrijke info voor aankomend Weekend

Nieuws (5-4-2021)

Aanmelden hoeveel duiven

Belangrijke info voor aankomend Weekend

 

 

Het bestuur heeft voor het aankomend weekend en de weken daarna een aantal belangrijke zaken te regelen waarbij de medewerking van de leden van zeer groot belang is 

Het is al heel bijzonder dat we mogen spelen in deze rare tijden, en om dit te kunnen blijven doen moeten we ons aan de afspraken houden,die zijn opgesteld door het NPO en de Afdeling . We zitten met de avondklok waardoor de auto een uur eerder komt en dit vergt een behoorlijke organisatie voor het bestuur .

We zijn erg blij dat we met een aantal mensen dit voor elkaar kunnen krijgen,die hier speciaal vrij voor hebben genomen,om er voor te zorgen dat uw duiven mee kunnen doen in de wedstrijd, daarom ook een oproep om zelf ook mee te helpen om dit allemaal goed te laten verlopen.

Belangrijk blijft, ben je verkouden blijf je thuis, Kom op tijd , en blijf wachten in de auto ,ga niet bij elkaar staan praten. Dit klinkt streng en we hebben het liever echt anders maar hier moeten we ons aanhouden,anders is er de kans dat de boel op slot moet en dat willen we allemaal niet.

We gaan er van uit dit we binnenkort ouderwets kunnen inkorven, we weer heerlijk met elkaar kunnen ouwhoeren in de keet , tot die tijd moet het ff zo .

Wat belangrijk is .

  • We moeten het aantal manden op tijd doorgeven 
  • We moeten een inkorfdchema maken en kunnen overleggen als er controle komt .
  • Dat betekend dat we voor Dinsdag 19.30 van jullie willen weten , of je mee doet en met hoeveel duiven, Opgave is echt belangrijk zodat we op tijd de manden kunnen doirgeven en een schema kunnen maken,zodat alles op tijd klaar is als de auto komt.Opgave via de App naar Jannes 0655704857 of via de mail Jannes.mulder@gmail.com .We rekenen op jullie medewerking 
  •  
Terug

Laatste nieuws

Roy Kranendonk aan de Champagne


Nieuws (3-7-2022)

Magistrale zege


Lees meer

Gele kaart voor de voorzitter


Nieuws (28-6-2022)

Niet roken in de keet


Lees meer

Kors zet de kers op verjaardags taart


Nieuws (26-6-2022)

De Dubbel


Lees meer

Sponsors