Gebroeders Homma Slaan toe

Nieuws (30-5-2021)

Hommania op Chimay

Gebroeders Homma Slaan toe

Afgelopen zaterdag stond de 2e Midfond vlucht op het programma en met een NW wind was het voor onze gevleugelde vrkenden geen gemakkelijke opgave om terug te komen op het hok.

Maar de leden van de Doorzetters hadden de duiven in de juiste vorm, met name de Gebroeders Homma wisten met de toenemende temperaturen zichzelf nog warmer te krijgen met een geweldig resultaat .

Hun Luna een jaarling Duivin wist heel Noord Nederland achter zich te laten en pakte de zege in de club maar ook over het hele veld zowel voor Afd 10 en 11 , 281918 duiven wist ze achter zich te laten en of het nog niet genoeg was pakte hun 2e duif een 3e in de afdeling .

Met deze uitblinkers was er dus sprake van een heuse Hommania in de top 10 van de club, want gaan we er even voor ziten want het hele poduim was voor de mannen, met daarnaast ook nog 5,6,9,10.

Wie ook trots als een pauw mag zijn is Roy Kranendonk, vorige week nog in mineur, maar zich geweldig herpakt met een 4e stek en en topnotering in de afdeling, en dat met overgewende duiven klasse. Zijn Opa Adrie Kors bleef hij nipt voor hij had de 7e stek, en ook stark wark van de Maargieshoeve met een 8e plek .

Aankomende week een dubbel met inmanden op Donderdag en Vrijdag , allen succes met de voorbereiding 

Terug

Laatste nieuws

Homma en Kors


Nieuws (18-6-2024)

Druk programma


Lees meer

Gelderingen Toernooi Doorzetters


Nieuws (14-6-2024)

Heren en Dames team


Lees meer

Rethel voor de Gebroeders Homma 1 t/m 6


Nieuws (9-6-2024)

Herman Brinkman pakt Ruffec


Lees meer

Sponsors