Mannes en Bouke pakken hun eerste zege in 2021

Nieuws (8-8-2021)

Mannes zijn schuld ?

Mannes en Bouke pakken hun eerste zege in 2021

Zaterdag stond de JD Heusden Zolder op het menu , voor het eerst staken onze junioren de landsgrenzen over en werden met een ZW om 7.45 los gelaten .

De vader zoon Combinatie De Boer een strek spelend koppel in de club hadden dit jaar nog geen 1e gepakt en daar kwam dit weekend een einde aan , hun 1489168  zorgde voor de vreugde in huize De Boer, de jongeling die als 13e getekende de mand in ging melde zich om 09.46.53 als het geluksgetal , wat goed was voor de overwinning in de club en ook in het Rayon , met ook een prima 7e stek in de Afdeling een knappe prestatie met deze wind .

Dat de mannen zouden toeslaan was wel te verwachten, vorige week hadden ze al getraind om te weten hoe het ook alweer voelt een vroege te hebben , door de klok ook op training te zetten, waardoor een achterblijver van de vorige vlucht voor dat speciale gevoel wist te zorgen.Of lag het geheim bij Mannes die voor het eerst dit jaar aanwezig was bij de inkorving . De mannen pakken als bonus ook de 1e Prijs in de GP NWG .

De Gebroeders Homma bedachten dit weekend laten we het de reporter makkelijk maken , en halen uit met een serie 2 t/m 9 een super notering , gelukkig is het jeugdlid Damian de Vries die voor de 3e naam zorgt in de top 10 met de 10e stek 

Terug

Laatste nieuws

Er zit nog steeds Rekkem in Adrie Kors pracht overwinning


Nieuws (20-5-2024)

Op een mooie pinksterdag


Lees meer

Clean Sweep Gebroeders Homma


Nieuws (12-5-2024)

Gebroeders Limburg 1 in de B Poule


Lees meer

Duif op de klep


Nieuws (9-5-2024)

Woar vliegie bij ?


Lees meer

Sponsors