BBQ in Marijenkampen Let op

Nieuws (10-9-2021)

Tijd volgt

BBQ in Marijenkampen Let op

Morgen staat de BBQ op het programma , en de uitreiking van puntje muntje , kortom gezellig en uit de grote deelnsme blijkt dat er veel leden zijn die er zin in hebben en dat maakt het bestuur vrolijk, ruim 50 deelnemers.

Aangezien we nog steeds met Covid te maken hebben, denkt het bestuur dat het niet handig is met zoveel mensen in de keet te zitten, en we weten ook niet wat het weer doet.

Daarom in overleg met Lammert Dekker gaan we naar het buurthuis Marijenkampen , daar is voldoende ruimte zowel binnen als buiten zodat we gezellig en bovendien veilig net elkaar een feestje kunnen bouwen .

Let op dus de BBQ is in Marijenkampen niet in de Keet .

Ook voor de BBQ zullen we de hygiëne en veilgheid voorop zetten in deze gekke tijden , hoe werkt het ?
Er wordt voor u gebakken , dus zelf niet bij de BBQ , als het gerecht klaar is wordt u geroepen en kunt u uw bord meenemen, de volgende ronde volgt dat na verloop van tijd en u krijgt iedere keer een nieuw bord ,zo denken en hopen we dat alles corona proof kan verlopen.

De consumptie prijzen zijn net als in de keet gewoon 1 Euro en vloeit gewoon in de kas, kortom goed drinken .

Hoe laat ? Dat zullen we morgen ff moeten bekijken na het verloop van de vluchten , maar we denken dat u om 17.30 uw klok kunt inleveren bij de keet en u dan daarna door kunt naar Marijenkampen zodat we rustig de uitslag kunnen opmaken , in de keet is morgen niets te verkrijgen .

Voor de niet vliegers vanaf 17.30 welkom voor de BBQ , dit alles onder voorbehoud 

Terug

Laatste nieuws

De oude meester flikt het weer Adrie Kors


Nieuws (28-5-2023)

Zege op Sourdun


Lees meer

Ho maaaaaaaaaar !!!!!!!


Nieuws (28-5-2023)

Aan een touwtje


Lees meer

Fond alles melden


Nieuws (26-5-2023)

Graag binnen 15 min


Lees meer

Sponsors