De beste wensen en info over de ringen

Nieuws (22-12-2021)

Weer een raar einde

De beste wensen en info over de ringen

2021 zit er bijna op , wederom een vervelende tijd,voor u als lid en uw familie en zeker ook voor de club. Geen leuke TT geen vergadering fysiek, niet lekker met elkaarveen biertje drinken, kortom hetis allemaal niet even makkelijk .

We hebben een mooi jaar gehad , de club groeit en dat doen we met zijn allen. 

We zullen hopen dat we beging 2022 wel dingen kunnen doen zodat we een prijsuitreiking Fysiek kunnen organiseren en we zijn aan het bedenken om iets te organiseren om de clubkas toch aan e vullen. 

De grote uitdaging zit hem nu in de ringen, deze week krijgt u de rekening, betaal deze zodat u uw ringen binnenkort kunt krijgen, de club heeft de ringen inmiddels betaald maar het zou zeer prettig zijn dat ze ook door u worden voldaan in 2021 .

En dan ?

De ringen mogen niet eerder worden uitgegeven dan 1-1-2022 , we gaan een schema maken zodat u op een te bepalen dag uw ringen op een tijd schema kunt ophalen bij de keet , de info volgt .

Ringen worden alleen uitgegeven als er betaald is , mocht u in de knel komen met de datum neem dan contact op met John Aretz , ook hierbij gelden dezelfde spelregels .

Het bestuur wenst u fijne dagen , en pas een beetje op elkaar 

Terug

Laatste nieuws

Roy Kranendonk aan de Champagne


Nieuws (3-7-2022)

Magistrale zege


Lees meer

Gele kaart voor de voorzitter


Nieuws (28-6-2022)

Niet roken in de keet


Lees meer

Kors zet de kers op verjaardags taart


Nieuws (26-6-2022)

De Dubbel


Lees meer

Sponsors