Wolters en Zonen pakken Goud en Zilver op Weert

Nieuws (1-5-2022)

De dubbel de trend voor 2022?

Wolters en Zonen pakken Goud en Zilver op Weert

Gisteren stond Weert op de menuksart en pittig vluchtje met een noorden wind kregen onze krijgers het voor de 2e x in het prille seizoen niet cadeau .

711 duiven waren er gezet door 28 deelemers, en om 8.35 werden ze gelost, waarbij bij het bekijken van het filmpje over de lossing er toch bij de voorzitter de wenkbrauwen weer werden gefronst, onze duiven achterin de wagen , en er blijft toch een verschil in de tijd dat de onzen naar buiten konden , menig iemand zal zeggen wat maak je je druk , maar op de korte afstanden telt iedere seconde.

Terug naar het leuke van de vlucht want net als vorige week was er weer een dubbel, ditmaal voor Rinus Wolters met zijn zonen Tinus en Cornelis. Een pracht resultaat voor dit trio want ze komen prive uit een moeilijke periode met het overlijden van moeder en oma Woltrs, deze zege zal gelukkig weer wat vreugde brenge in Zuidveen. Roy Kranendonk met brons en de 10e liet Opa Adrie met 2duiven zijn hielen zien, maar Adrie kennende kan Roy volgende week op revance rekenen . Theo Kuiper 4, Portijk 6, Nijholt met 7 en 8 en Frits Broersma met 5 maken de top 10 vol, waarbij Frits de kop pitie pakt op de Vitesse. 

De MDV in het groen Kannonen prijs ging naar Bouke en Mannes de Boer en P.W. Hoekstra 

En ja volgende week ? Rinus en Cornelis gaan naar Roemenie om daar humanitaire hulp te bieden , dus de druk zit er op bij Tinus 

Terug

Laatste nieuws

Prijsuitreiking Rayon Zaterdag 8 Oktober bij ons in de Keet


Nieuws (28-9-2022)

Vanaf 16.00 uur graag opgeven


Lees meer

Morgen 17.30 Welkom


Nieuws (23-9-2022)

Denk aan parkeren


Lees meer

Halman haalt uit op Natoer Homma op Etroeungt


Nieuws (17-9-2022)

Slot weekend


Lees meer

Sponsors