Top 10 Gehommariceert

Nieuws (31-7-2022)

Gebroeders terug aan het front

Top 10 Gehommariceert

De JD vanuit Weert werd een pronkstuk voor de Gebroeders Homma ,de mannen die door de welbekende omstandigheden een herstart hebben gemaakt dit seizoen hebben vanuit Weert keihard toegeslagen . De plaatsen 1 t/m 8 worden bezet door de mannen. We zijn tevreden over de herstart tot dusver laten de mannen weten, en bovendien blij met de hulp die we krijgen bij het inmanden vanuit ons inmiddels bekende wagentje. Elco die met longproblemen kampt en niet bij duiven in de buurt mag komen, verontschuldigd zich , ik baal ervan dat ik niets mag en kan doen in de club door mijn longproblemen . De mannen weten dat de leden hier geen probleem van maken en gunnen de comeback.

De top 10 wordt afgesloten met Adrie Kors op 9 en Frits Broersma op 10, de laatste zal de komende weken zich laten gelden is de verwachting. Gisteren was zijn laatste werkdag in de zaak, die hij heeft overgedragen aan zijn dochter, kortom nog meer tijd voor de duiven, het bestuur wenst hem dan ook veel plezier met zijn welverdiende pensioen 

De overnacht vanuit Bergerac werd een prooi voor de Gebr Limburg met ook 3 en 4, het zilver ging naar Herman Brinkman en een hele mooie 5e stek voor debutant Johan Vreeling.

Helmstedt een vreemde eend in de bijt was voor Cees Hoomoedt 

Volgende week naast de jongen op vrijdag ook training natoer en voor velen het Woodstock Weekend 

Terug

Laatste nieuws

Prijsuitreiking Rayon Zaterdag 8 Oktober bij ons in de Keet


Nieuws (28-9-2022)

Vanaf 16.00 uur graag opgeven


Lees meer

Morgen 17.30 Welkom


Nieuws (23-9-2022)

Denk aan parkeren


Lees meer

Halman haalt uit op Natoer Homma op Etroeungt


Nieuws (17-9-2022)

Slot weekend


Lees meer

Sponsors