Frits Broersma laat iedereen achter zich

Nieuws (7-8-2022)

Welverdiende eerste zege in de club

Frits Broersma laat iedereen achter zich

Terwijl menig lid zich zaterdag morgen moest herpakken na een wilde Woodstock avonden stonden die duiven gereed voor hun wedstrijd vanaf Heusden Zolder, Zoals vorige week door uw correspondent al gemeld was de druk gelegd op Frits Broersma  "El Director " was vorige week met welverdiend pensioen gegaan en de verwachting was dat hij terwijl hij al een goed seizoen had daardoor nog meer tijd zal hebben voor zijn selectie.

Wat er dit seizoen nog ontbrak voor ons nieuwe lid was een eerste plek en dat was gisteren eindelijk zover , zijn 638 tikte als eerste aan en dat betekende Goud voor Frits en dat niet alleen , ook een 4e in het Rayon en een 8e in de Afdeling , bovendien een serie van 50/31 kortom een top weekend. Zilver en Brons was er voor de Gebroeders Homma net als 6-7-10 . Marco en Demian de Vries draaien lekker mee op 5 , Adrie Kors 8-9.

Het was al met al een hectisch weekend en het bestuur dankt dan ook iedereen voor het coulant omgaan met de chaos en de werkzaamheden .

Gerrit Vedder en Marco de Vries hebben gisteren direct al weer de manden schoon en klaar gemaakt voor volgende week, waar ik betwijfel gezien de weersomstandigheden of er wel gevlogen gaat worden , hou de site en app in de gaten 

Terug

Laatste nieuws

De oude meester flikt het weer Adrie Kors


Nieuws (28-5-2023)

Zege op Sourdun


Lees meer

Ho maaaaaaaaaar !!!!!!!


Nieuws (28-5-2023)

Aan een touwtje


Lees meer

Fond alles melden


Nieuws (26-5-2023)

Graag binnen 15 min


Lees meer

Sponsors