Homma Dubbel

Nieuws (28-8-2022)

Velen hebben het hoofd op (ON) Weert staan

Homma Dubbel

De vluchten van gisteren kenden een zeer traag en slecht verloop waardoor de sfeer er gisteren in de keet er niet beter op was, veel leden zaten met de ziel onder de arm in het lokaal.Tussen al het terechte gemopper door was er gelukkig ook ruimte voor humor en natuurlijk de uitslag. 
Weert was om te beginnen het gespreksonderwerp de duiven werden om 8.15 gelost kende een bijzonder verloop , wat wel bleek in de uitslag , het concours stond maar liefst 4 uur los en dat op een Vitesse vlucht.

De Gebroeders Homma pakten op deze als een fondvlucht aanvoelende wedstrijd met hun 755 de zege , met Johan Halman op 2 en Marco en Damian de Vries op 3.

Piet Hoekstra laat de laatste weken van zich horen nu 4-8,Frits Broersma 5-7, Halman 6, Homma 9 , en de Gebroeders Boltjes op 10 . In het slichte verloop was de prestatie met 5/5 van de Maargieshoeve opmerkelijk .

Etroeungt voor de jonge duiven verliep iets vlotter maar ook deze was bijzonder taai , ook hier deden de Homma Brothers van zich spreken met 1-2-7 een klinkende overwinning voor de mannen uit Steggerda , Frits Broersma wederom als een touwtje 3-6-8-9 met 48/31 een prima resultaat, Adrie Kors 4-10  en een prachtige 5e plek voor Dolf Sommer 

Een weekend om snel te vergeten zegt men dan dikwijls maar dat doet het bestuur niet, we hopen dat er nog veel duiven nakomen , maar zijn niet blij met de verklaring die de Afdeling gisteren gaf over de lossing in Weert . We hebben respect voor de mensen die onze duiven verzorgen tijdens het vervoer en de lossing, we begrijpen dat niemand Express de duiven los gooit onder slechte omstandigheden, maar ergens moet iets niet goed zijn gegaan , daarom zullen we ook richting de afdeling een bericht doen dat we een onderzoek willen hebben hoe dit heeft kunnen gebeuren, niet om iemand of iets de schuld te geven, maar duidelijkheid scheppen en er van te leren 

 

Terug

Laatste nieuws

Er zit nog steeds Rekkem in Adrie Kors pracht overwinning


Nieuws (20-5-2024)

Op een mooie pinksterdag


Lees meer

Clean Sweep Gebroeders Homma


Nieuws (12-5-2024)

Gebroeders Limburg 1 in de B Poule


Lees meer

Duif op de klep


Nieuws (9-5-2024)

Woar vliegie bij ?


Lees meer

Sponsors