Kors pakt goud op Weert

Nieuws (30-4-2023)

Niet meer te tellen

Kors pakt goud op Weert

We moesten zaterdag geduld hebben voordat de 762 strijders van De doorzetters het luchtruim vanuit Weert konden bestrijken voor de terugreis naar de hokken , bij ons was het al vroeg knap weer, in Limburg daar in tegen bleef de bewolking lang hangen.

Om 12.30 gingen de de lichten op groen en konden ze er aan gaan beginnen , waarbij het de 152 van Adrie Kors was die met 1255 pmp voor wederom goud zorgde voor zijn baasjes. Een prachtig resultaat voor Adrie en zeker ook voor Marry die met haar gezondheid sukkelt , maar een 1e plek zorgt altijd voor plezier , ik vraag me af terwijl ik dit schrijf de hoeveelste zege in de club voor dit echtpaar zal dit wel niet zijn , ik begin er niet aan ze zijn niet te tellen .

De 152 pakte ook de zege in het Rayon tegen 1524 duiven en een knappe 15e in de Afdeling . De jarige Frits Broersma pakte op zijn verjaardag wederom zilver en de 9e . Mannes en Bouke de Boer het brons en 8. Gebr Homma 4-6-7 , Johan Halman bowlde naar de 5e plek en Piet Hoekstra maakt deze week de 10 vol.

De 1e ronde van de Kors Cup is ook vervlogen Nijholt,Sommer,Bouke Jr, Marco en Damian de Vries, Wolters en Zn, Gebr Homma, De Maargieshoeve, Gebr Limburg, Mannes en Bouke de Boer, Lammert Dekker, Anton Hassing, Piet v/d linde , Frits Broersma, Adrie Kors , Johan Halman en Piet Hoekstra zullen in de kokers komen voor de 2e ronde . 

Terug

Laatste nieuws

Marry Kors Bedankt


Nieuws (2-3-2024)

Na vele jaren


Lees meer

Besluiten vergadering


Nieuws (2-3-2024)

Opgave


Lees meer

Vrijdag 1 Maart Vergadering


Nieuws (21-2-2024)

20.00 uur


Lees meer

Sponsors