De oude meester flikt het weer Adrie Kors

Nieuws (28-5-2023)

Zege op Sourdun

De oude meester flikt het weer Adrie Kors

En daar was het dan zover, de eerste fond vlucht van 2023, de afstanden waar toch bijna iedereen ieder jaar naar uitkijkt . Sourdun rond de 511 km werd donderdag ingemand in de auto die automatisch kon lossen. Nu ben ik van mening dat je dat beter op een Vitesse vlucht kunt doen , maar dat zal ik dan wel verkeerd zien. Een dubbel weekend dus ook dubbel werk voor onze vrijwilligers, die dat met plezier hebben gedaan , namens het bestuur hulde.

Hulde ook aan Adrie Kors die andermaal liet zien een meester te zijn op de momenten dat het moet. Zijn , maar zeker ook Marry Doffer 21-152 pakte de dagzege op deze fond vlucht . Zilver was er voor Frits Boersma die ook zeer tevreden kan zijn met zijn jaarlingen want ook 8-9-10 en 10/ 14 in de punten klasse. Johan Halman met brons . Maargieshoeve met Marco Hoomoedt op wacht een mooie 5e stek , terwijl Nijholt tekende voor 6-7 .

De foto laat Adrie zien in een artikel uit 1965 , kortom al een decennia aan de top. Al met al een mooi duiven weekend .

En toch moet me wat van het hart, als er in de club wat fout gaat of het bestuur maakt een fout dan proberen we daar transparant in te zijn , we hadden gevraagd om op de fond alle duiven te melden , en dan is het erg jammer dat dit dan niet gebeurd , er zijn zelfs leden die helemaal niet melden., kortom een beetje jammer , ik ga er van uit dat we de volgende fond vlucht dit wel allemaal gaan doen . Waarom ? Omdat we graag willen weten hoe de vlucht verloopt en we u dan tijdig kunnen melden dat we kunnen afslaan als de punten eruit zijn. 

 

Terug

Laatste nieuws

Zaterdag Feestavond


Nieuws (15-11-2023)

Geef je op bij Jannes


Lees meer

Vrijdag keet open


Nieuws (1-11-2023)

Graag opgave feestavond


Lees meer

Bonnenverkoop Vrijdag van Start


Nieuws (25-10-2023)

www.duiven.net , bieden maar


Lees meer

Sponsors