Een Hommaniakaal Weekend

Nieuws (24-7-2023)

2x Clean Sweep

Een Hommaniakaal  Weekend

Dit weekend een bomvol gebeuren met overnacht, Jong en Dagfond , kortom er viel veel te genieten .
Wat duidelijk is geworden dat de Gebroeders Homma hun selectie in topvorm hebben , pakken zowel bij jong als op dagfond een Clean Sweep, daar bestaat in duivenland nog wel eens verwarring over , Het Spoor publiceert dit wekelijks met een liefhebber die alles in de punten heeft, maar dat is in sporternen geen Clean Sweep, een Clean Sweep is gewoon 1,2,3 of 3 kampioenschappen of overwinningen op rij . 

De mannen presteerden dit dus op beide vluchten , hulde , bij de jongen was het  hun doffer 23-950 die als 1e aantikte , een product uit de lijn Buurstra x Team van Oss . Deze jongeman was ook 3e in de Afdeling over ruim 15000 duiven, ben benieuwd naar de toekomst van deze junior omdat de mannen bekend staan om het spel met de duivinnen, kortom een cliffhanger , bij Boxmeer was het Frits Broersma met 4-5 -7 Anton Hassing op 6 , en Homma ook 8-9-10 .

De extra prijzen gingen naar de mannen,Frits Broersma (2x) Tom Halman en de Maargieshoeve 
 

Ook de dagfond Issoudun ging dus met geweld naar Steggerda het was de 22- 058 die er met de zege vandaar ging Pipa Elite Center x Gyselbrecht , de koud water vrees voor de dagfond in bij de Gebroeders nu wel over met 1-2-3-5-6 , Adrie Kors 4 , Potijk 7 , Broersma 8 en Johan Halman 9. Met een bon van Bertus voor Anton Hassing 

Toch zal uw verslaggever wat olie op het vuur gooien want Ydo Homma was zaterdag en zondag op de zwarte cross , Eelco was dus het weekend samen met hun trouwe adjudant Wilco stand by voor de Clean Sweep , de grote vraag die boven de markt hangt , lukt het Ydo ook een x alleen met de adjudant om een clean Sweep neer te zetten.

Op de foto de winnende junior met de meest gefotografeerde man van 2023 

We bedanken Bertus en Thea voor het beschikbaar stellen van het prijzenpakket 

 

 

Terug

Laatste nieuws

De Gebroeders pakken T2


Nieuws (14-4-2024)

Volgende week voor het eggie


Lees meer

Johan Vreeling Eier Koning


Nieuws (7-4-2024)

De kop is er af


Lees meer

Inkorven 19.00 uur Klok vlucht


Nieuws (3-4-2024)

En eier race


Lees meer

Sponsors