Johan Vreeling Eier Koning

Nieuws (7-4-2024)

De kop is er af

Johan Vreeling Eier Koning

Zaterdag stond dan de eerste training op het programma , waarbij we alles konden testen en dat bleek wel nodig , een rommelig begin , bij de Afdeling en bij Compuclub , afstanden , stations , meld programma alles moest blijkbaar nog uit de winterslaap komen , waarbij het goed was dat we er direct een klok vlucht van hebben gemaakt , met eier prijzen volgens traditie .

De overwinning ging naar Johan Vreeling , 045 , de Yvonne wist als eerste  aan te tikken een prachtige start voor Johan , die een vervelende periode achter de rug heeft , en op dit moment hard aan het werk is voor zijn herstel. Nog nooit een 1e in de club en ook al is het een oefenpotje dit smaakt goed . Door zijn verblijf in het ziekenhuis de afgelopen weken kwam de verzorging op de schouders van zijn vrouw Yvonne , terwijl schoonzoon Jeroen de hokken schoon hield . Je zou  bijna zeggen niets meer aan doen , maar mooi dat het zo kan. 
Johan had eigenlijk nergens op gerekend , terwijl de voorzitter bij hem op bezoek was , en hij naar binnen liep voor koffie zag Jannes de Yvonne als een kogel op het dak vallen , ze liep direct naar binnen. 
De spanning liep op bij Vreeling , de ogen gericht op de blauwband  , want in zijn debuut jaar was hij er op een JD vlucht als een dichtbij maar werd met een paar seconden toen geklopt door Adrie Kors . Maar na een uurtje kwam er een apje van Roy , Johan namens opa en oma gefeliciteerd .

Ik denk dat de hele club hem dit mooie begin van 2024 gunt , op naar meer .

30:eieren liggen voor hem volgende week te wachten , met een 2e voor Adrie Kors en een 3e voor Wietze Potijk 

Volgende week nieuwe kansen op Training 2 , inkorven 19.00 uur 
 

Terug

Laatste nieuws

Er zit nog steeds Rekkem in Adrie Kors pracht overwinning


Nieuws (20-5-2024)

Op een mooie pinksterdag


Lees meer

Clean Sweep Gebroeders Homma


Nieuws (12-5-2024)

Gebroeders Limburg 1 in de B Poule


Lees meer

Duif op de klep


Nieuws (9-5-2024)

Woar vliegie bij ?


Lees meer

Sponsors