De Gebroeders pakken T2

Nieuws (14-4-2024)

Volgende week voor het eggie

De Gebroeders pakken T2

Afgelopen weekend stond dan de 2e training op het programma, de duiven werden vanuit Duiven om 9.00 uur gelost onder prima weersomstandigheden. Zo soepel als als onze gevederde vrienden thuiskwamen zo stroef was het vertrek.

Niet vanuit de losplaats maar om er met de auto te komen , de vrachtwagen was erg laat rond 21.30 en dat hield in dat er in het donker geladen moest worden en tot overmaat van ramp ook nog aan 2 kanten , kortom een onveilige situatie aan de weg kant , het bestuur heeft hier melding van gemaakt bij de Afdeling , wel met de opmerking dat het voor een ieder een training is , zowel voor de club als de afdeling .

De heren uit Steggerda lijken ook in 2024 er klaar voor te zijn, zoals alle ogen vandaag tijdens de Amstel Gold Race gericht zijn op Mathieu van der Poel , zal vanaf volgende week ook de druk op de schouders rusten van Ydo en Eelco , een prima Q2 voor de mannen 1 t/m 7 . Marco en Demian de Vries hadden ook een prima zaterdag met 8-9 , terwijl Anton Hassing de top 10 volmaakt.

Zoals gezegd vanaf volgende week gaan we los .

Vanuit het bestuur en de Pc commissie nog even een kattebelletje zoals besproken in de vergadering 

* We krijgen 1 totaal uitslag 

* We krijgen daarnaast een uitslag A en B Poule 

Betekend dus 3 uitslagen , deze komen te liggen in het clubgebouw , ( inkijk exemplaren ) de uitslagen komen op de site zodat u ze e.v.t. zelf kunt printen 

Komend weekend komt tevens het info boekje 

Terug

Laatste nieuws

Er zit nog steeds Rekkem in Adrie Kors pracht overwinning


Nieuws (20-5-2024)

Op een mooie pinksterdag


Lees meer

Clean Sweep Gebroeders Homma


Nieuws (12-5-2024)

Gebroeders Limburg 1 in de B Poule


Lees meer

Duif op de klep


Nieuws (9-5-2024)

Woar vliegie bij ?


Lees meer

Sponsors