Er zit nog steeds Rekkem in Adrie Kors pracht overwinning

Nieuws (20-5-2024)

Op een mooie pinksterdag

Er zit nog steeds Rekkem in Adrie Kors pracht overwinning

 

De vlucht Rekkum, een pittige vlucht, werd vanwege weersomstandigheden uitgesteld naar de 1e Pinksterdag. Ondanks de uitdagingen bleek het een spannende wedstrijd te worden.

Grootmeester Adrie Kors behaalde een mooie overwinning met zijn duivin 856, die als eerste aantikte. Deze jaarling presteerde ook goed in de Afdeling met een 7e plaats. Dolf Sommer pakte een puike 2e plek. Met zijn kleine ploeg hield hij zich sterk in de top en behaalde ook een 8e plaats in de Afdeling.

In Steggerda regende het duiven in de top 10 bij de Gebroeders Homma, die de 3e, 5e, 7e, 8e en 10e plaatsen wisten te bemachtigen. Frits Boersma eindigde op de 4e plaats. Berty Nijholt meldde zijn duif bij de voorzitter, wat hem de 9e plek opleverde.

In de B-poule ging de zege naar de Gebroeders Limburg, die de 1e, 5e en 8e plaatsen behaalden. Piet van der Linde eindigde als 2e, 7e en 9e. Mooi om te zien was dat Jan Gaal weer terug aan de top is met een mooie 3e plaats. Wolters en zonen pakten de 4e en 10e plaatsen, terwijl Bertus Oosterhof vorm begon te krijgen met een 6e plaats.

Het was een pittige vlucht, maar het lange wachten werd voor de meeste leden beloond met prachtige resultaten.

Terug

Laatste nieuws

Homma en Kors


Nieuws (18-6-2024)

Druk programma


Lees meer

Gelderingen Toernooi Doorzetters


Nieuws (14-6-2024)

Heren en Dames team


Lees meer

Rethel voor de Gebroeders Homma 1 t/m 6


Nieuws (9-6-2024)

Herman Brinkman pakt Ruffec


Lees meer

Sponsors