Rethel voor de Gebroeders Homma 1 t/m 6

Nieuws (9-6-2024)

Herman Brinkman pakt Ruffec

Rethel voor de Gebroeders Homma 1 t/m 6

Rethel Midfond

De duiven werden gelost om 7.15 uur met een zuidwestenwind. Eindelijk weer eens een normale aankomst na weken van slecht weer en moeilijke vluchten. In de club waren de Gebr. Homma niet te verslaan. De plaatsen 1 tot en met 6 waren voor de mannen uit Steggerda. In de club waren ze blij, maar in groter verband waren de resultaten minder goed.

Adrie Kors had het al voorspeld: “Met deze wind komen we er niet aan.” Zijn woorden klopten, want ook in het Rayon deden de Doorzetters het minder goed. Volgende week moesten ze weer alles geven.

Marco en Demian de Vries haalden nog een mooie 7e plek, en Frits Boersma eindigde op de 8e tot en met 10e plaats.

In de B-poule wonnen de Gebr. Limburg, met de plaatsen 1 tot en met 9. Wolters en zonen deden het ook goed met posities 2, 3, 8 en 10. Het stel De Jong - Niks pakte de 4e plaats, terwijl Tom Halman 5e en 7e werd. Jan Gaal eindigde als 6e.

De overnachtmannen startten ook vanuit Ruffec. Herman Brinkman won in het Rayon en werd 10e in de Afdeling. Komende week is er een dubbel programma, met starts op donderdag en vrijdag om 19.00 uur. Iedereen in de club maakte zich klaar voor deze spannende week. 

Terug

Laatste nieuws

Homma en Kors


Nieuws (18-6-2024)

Druk programma


Lees meer

Gelderingen Toernooi Doorzetters


Nieuws (14-6-2024)

Heren en Dames team


Lees meer

Rethel voor de Gebroeders Homma 1 t/m 6


Nieuws (9-6-2024)

Herman Brinkman pakt Ruffec


Lees meer

Sponsors