Wederom een nieuwe nr 1

Nieuws (8-5-2021)

Rinus Wolters pakt zege Chimay en een 3e

Wederom een nieuwe nr 1

Vandaag stond de eerste midfond op de agenda , gisteravond klonk het buiten bij de club al het bericht , ze moeten vroeg los want anders lukt het niet.

Het werd een rappe en bijzondere vlucht waarbij de duiven een hoge snelheid maakten, en na 3 weken geen noord in de wind haden, en natuurlijk ging het om de Grote Prijs Bertus Oosterhof.

Rinus Wolters uit Zuidveen, had gisteren al een goed gevoel want zijn chauffeur Joop zette hem in de nieuwe Mercedes af met een goed gevoel voor de wedstrijd met zijn 28 strijders, en het gevoel klopte want zijn duivin de 565 pakte een zege en dat was het debuut van Rinus met een overwinning in de club, en of net nog niet genoeg was ook het brons ging naar Zuidveen. Een prachtig resultaat en andermaal blijkt dat het dringen aan de top is , met steeds een ander poduim.


Marco de Vries pakte het zilver , en ook in Tuk vielen ze goed met Fleur Bult 4e, en Dolf Sommer die zich ook weer wist te melden met een 7e in de top 10, de Homma Brothers met 5,6,8 en 9 Anton Hassing maakt de top 10 Compleet 

De Grote Prijs Bertus Oosterhof , Rinus Wolters vleesbon van 20 Euro , tot tevredenheid van Bertus , de prijs blijft toch in de oudijzer wereld , plaats 154 een vleesbon van 15 Euro voor de Gebr Limburg , en mooi voor Jan Gaal die een slechte week had toch een pleister op de wonde met een vleesbon van 10 euro .

De ijsprijs voor de laatste jaarling in de uitslag is voor Roy Kranendonk 

 

Terug

Laatste nieuws

Marry Kors Bedankt


Nieuws (2-3-2024)

Na vele jaren


Lees meer

Besluiten vergadering


Nieuws (2-3-2024)

Opgave


Lees meer

Vrijdag 1 Maart Vergadering


Nieuws (21-2-2024)

20.00 uur


Lees meer

Sponsors